Що потрібно для переїзду в нову квартиру або офіс: чек-лист

Хочете організувати квартирний переїзд Київ або офісний переїзд Київ самостійно? Ми створили список необхідних дій, перш, ніж ви призначите день переїзду.

Якщо ви стали щасливим володарем нової квартири або будинку, або змінюєте офіс без послуг вантажоперевезень вам не обійтися. І тут потрібні будуть різні види послуг — вантажоперевезення київ, перевезення меблів київ, послуги вантажників, вантажоперевезення газель, вантажники Київ.
Благо, що весь перелік послуг можна замовити в Компанії Specrabotnik. Перевезти меблі недорого або перевезення холодильника ціна — це теж до нас!

Тепер ближче до справи! Завчасно до дати переїзду виконайте наступний ряд підготовчих кроків і ваш переїзд пройде “на ура”!

1. Сортування речей і предметів

Перебираючи одяг і предмети побуту перед пакуванням, необхідно визначити, що з цього всього вам більше не знадобиться. Повірте, такі речі будуть! Напевно, ви виявите одяг, який ви вже навряд чи будете носити. Його можна віддати, продати через сайти або просто викинути. Те саме стосується посуду, меблів та інших предметів побуту. Чим ретельніше ви переберете речі, тим більше місця в машині заощадите під час вантажоперевезення. Вивезти непотрібний мотлох ми теж допоможемо.

2. Виміряйте меблі та техніку

Не важливо, продаєте ви квартиру або переїжджаєте з однієї орендованої в іншу – передусім потрібно вирішити, які меблі ви візьмете з собою. Усе залежить від стану меблів та їхньої необхідності на новому місці. Озбройтеся рулеткою і виміряйте шафи, ліжка, побутову техніку. Це необхідно для того, щоб зорієнтувати диспетчера під час замовлення послуги вантажоперевезень, а також дасть вам уявлення про те, чи пройдуть меблі в отвори нового житла. Окремого слова заслуговує перевезення піаніно або рояля Київ. Тут вам буде потрібно розширити бюджет на ручне знесення по сходах, а також підйом у пункті призначення. Не потрібні великогабаритні предмети можна продати, віддати або замовити вивезення старого дивана або іншу допомогу в переїзді, в тому числі вивезення старих меблів.

3. Замовте машину і послуги вантажників

Якщо є бажання заощадити на вантажоперевезеннях і перевезенні меблів Київ, можна перевозити речі частинами на власному легковому авто. Але перевезення великогабаритних предметів, а також навантаження важких речей краще довірити професійним вантажникам. Послуги вантажників київ обійдуться не надто дорого. А ви ризикуєте знайти новий дім, але втратити здорову спину. Коли переїхати потрібно оперативно, а великих і важких речей багато, краще скористатися послугами професіоналів — замовити послуги вантажників київ.

4. Запасіться коробками, мішками, скотчем та іншими пакувальними матеріалами

Давно прочитані глянцеві журнали або газети можуть стати важливими під час пакування посуду і крихких речей. Також підійде пухирчаста плівка. Більшість предметів ви будете упаковувати в коробки, які можна купити в інтернеті або попросити в найближчому магазині. Нехай їхня кількість буде із запасом, щоб потім похапцем їх не шукати. Джгут і скотч — також незамінні атрибути переїзду. Також знадобляться маркери і наклейки для підпису. З їхньою допомогою ви зможете легко позначити коробки, а за мітками розмістити потрібні речі в потрібних кімнатах. Наприклад, коробки з жовтою наліпкою — у спальню, із зеленою — на кухню, із синьою — у дитячу. А розпакуванням займетеся в міру необхідності після переїзду.

5. Подбайте про оплату рахунків і зміну адреси доставки заздалегідь

Незадовго до переїзду перевірте наявність квитанцій і оплату за ними. Якщо ви чекаєте на доставку міжнародних посилок, то повідомте новому власнику квартири, куди їх переслати, або домовтеся, щоб він зміг вам передати отримані бандеролі.

6. Не зволікайте з пакуванням речей

Не варто відкладати збір речей на потім, збирайте їх планомірно. За кілька днів до виїзду можна обходитися невеликою кількістю речей, упакувавши більшу їх частину. Обов’язково підписуйте кожну коробку, щоб на новому місці знати, з чого почати їх розбір, а що можна розібрати, скажімо, через тиждень. Розморозьте і розвантажте холодильник, щоб його було легше перевозити. Перевезення холодильника Київ — дуже важливий момент, ціна не залежить від габаритів, але відповідальна робота вантажників варта витрачених грошей.

7. Підготуйте нову квартиру

Знайдіть час, щоб навести лад у новому житлі. Можливо там потрібно вивезти мотлох або вивезти старий диван попередніх господарів чи зробити прибирання після ремонту. Куди зручніше прибиратися, поки ще немає меблів. Перш ніж перевезти меблі недорого, захистіть дверні коробки: їх часто зачіпають, коли несуть габаритні предмети. Підлоги можна накрити плівкою чи газетами, адже вантажники київ не стануть знімати взуття щоразу, коли будуть щось заносити.

8. Попередьте друзів, колег і сусідів

Щоб вас не відволікали телефонні дзвінки, варто взяти пару днів відпустки на час переїзду. Ваші друзі, дізнавшись про переїзд, можливо погодяться вам допомогти — зайві руки при переїзді стануть у пригоді, навіть якщо ви наймаєте професійних вантажників Київ недорого. Залиште сусідам контактні дані на випадок, якщо вас хтось шукатиме за старою адресою. Якщо, звичайно, це не колектори.

9. Приведіть до ладу стару квартиру

Кому хочеться, щоб нові мешканці сказали: “Які неохайні тут жили!”. Приберіть самі або найміть фахівців клінінгової служби за день до від’їзду. Частину прибирання доведеться проводити безпосередньо під час переїзду. За великогабаритними предметами можуть бути давно загублені речі, зокрема ювелірні вироби. І, нарешті, можна вивезти сміття і старий мотлох з балкона!

10. Відкладіть найважливіше

Залиште порожню коробку, в яку складіть речі, що залишилися в день переїзду. Це будуть засоби гігієни, зубні щітки, рушники. Також у вас при собі мають бути документи, телефони, аптечка, гаманець. Не зайвими будуть бутерброди і вода, щоб поповнити сили після виснажливих вантажних перевезень і навантаження речей.

Тепер ви повністю готові до переїзду!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *